Η Λαμία έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Λεβαδειακό, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Μπαρτόλιο (11′) και Μπαράλες (24′). Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 28′ με τον Πλιάτσικα. Ωστόσο οι Βοιωτοί ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Λεβαδειακός μείωσε αρχικά με τον Νανγκίς (61′) και ισοφάρισε με τον Γιακουμάκη στο 81′. Η Λαμία δεν είχε πει όμως την τελευταία λέξη και με γκολ του Αντέτζο στο 83′ πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Λεβαδειακός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καραχάλιου στο 87′.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Μάκης Χάβος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα. «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Φαινόταν εύκολο παιχνίδι, αλλά κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει πριν από τη λήξη. Τα παιδιά αγχώθηκαν γιατί επρόκειτο για ένα σημαντικό τρίποντο, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Με τον χρόνο και τα αποτελέσματα θα βελτιώνεται και η απόδοσή μας», τόνισε ο προπονητής της Λαμίας.

Από την άλλη πλευρά το ντεμπούτο του Τζουζέπε Σανίνο στον πάγκο του Λεβαδειακού δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, με τον ιταλό τεχνικό των Βοιωτών να τονίζει:

«Δεν είχαμε πολύ καιρό. Είναι λίγες οι μέρες που δουλεύουμε με τα παιδιά. Χρειάζεται αρκετή δουλειά. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, δεν υπήρχε κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπλάζιτς (57′ Σκόνδρας), Δημούτσος, Μπερτόλιο (79′ Οσμάν), Καραμάνος, Επστάιν (69′ Καραγκούνης), Μπαράλες.

Λεβαδειακός: Επασί, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου (66′

Φαβάρο), Μητρόπουλος (79′ Γιακουμάκης), Νανγκίς, Καραχάλιος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (69′ Στανόγεβιτς), Μαρκόφσκι.