«Πιο λαμπρό μυαλό σκέφτηκε το deal; Ο καναπές ήταν καινούργιος, πόσο κάνει αυτό το διαρκείας;». Οι απορίες της Ηρας προς τον Ανδρέα που την υποχρέωσε να τρώει την πίτσα στο πάτωμα… Ο καναπές τους είναι πλέον στη Μίκρα!

Η καμπάνια του Ηρακλή για τα εισιτήρια διαρκείας έγινε viral στο Διαδίκτυο και όχι μόνο από τους φίλους της ομάδας.

Ολα αυτά για έναν καναπέ που τον ανταλλάσσεις με ένα εισιτήριο διαρκείας του Ηρακλή. Απάντηση στο ποιος σκέφτηκε αυτό το deal δίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκος Υψηλάντης. «Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν όποιοι το ετοιμάσουν να έχουν εικόνα του προϊόντος. Για αυτό δεν απευθυνθήκαμε σε μία μεγάλη εταιρεία, αλλά σε μία παρέα ανθρώπων, επαγγελματίες στον χώρο, που γνώριζαν το προϊόν, καθώς είναι φίλοι της ομάδας, ανοιχτά μυαλά, που βλέπουν πιο μπροστά. Να φανταστείτε τη μία ημέρα συζητήσαμε για τη συνεργασία και την επομένη μας έφεραν την ιδέα». Το moto ήταν «φέρε τον καναπέ σου στη Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας». Το γιατί ήταν ξεκάθαρο: «Αν θέλεις διαρκείας δεν κάθεσαι». Το θέμα ωστόσο δεν είναι τόσο απλό. Ο Ηρακλής συνεργάζεται με τον σύλλογο ΡΕΤΟ Ελλάς, μία ΜΚΟ με κοινωφελή και κοινωνική προσφορά σε περιθωριοποιημένους ανθρώπους, με σκοπό την επανένταξή τους στο κοινωνικό περιβάλλον. Μέσα από τη συλλογή παλιών αντικειμένων, επίπλων και ειδών σπιτιού, ο σύλλογος δίνει δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους, να αναπτυχθούν πνευματικά και κοινωνικά δουλεύοντας δημιουργικά πάνω στην επισκευή και κατασκευή τέτοιων ειδών.

Stand-up comedy

Ετσι άρχισαν οι περιπέτειες της Ηρας μέσα από τα βίντεο, που κάθεται πλέον στο πάτωμα, επειδή ο Ανδρέας πήγε τον καναπέ στη Μίκρα, ενώ δεν βρήκε συμπαράσταση ούτε από τον ψυχολόγο. Βλέπετε κι αυτός ήταν οπαδός του Ηρακλή και τον είχε στείλει στη Μίκρα. Η ασθενής; Ξαπλωμένη στο πάτωμα, να αναρωτιέται το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας. Τελικά θα πάει ίδια έναν καναπέ  στη Μίκρα, αλλά αυτή τη φορά την κυνηγά ο Ανδρεας, καθώς ο καναπές ανήκει στη μητέρα του!  Οι ατάκες της Ηρας Κατσούδα και του Ανδρέα Πασπάτη, γεμάτες χιούμορ, προσεγγίζουν με διαφορετικό τόνο μία καθημερινότητα, σε ένα καθαρά αθλητικό θέμα. Τα κείμενα είναι δικά τους. Συνεργάζονται αρκετά χρόνια στη stand-up comedy. «Γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, υπάρχει χημεία μεταξύ μας, είναι και η δουλειά μας αυτή, κατά συνέπεια κι αυτή η συνεργασία κούμπωσε πολύ καλά» λέει η Ηρα που ανακάλυψε τον Ηρακλή ως φοιτήτρια στο Οικονομικό της Νομικής στη Θεσσαλονίκη: «Εμενα για χρόνια στην περιοχή Σαράντα Εκκλησιές, κοντά στο Καυτανζόγλειο. Ακουγα το «Ηρα, Ηρα» και… χαιρόμουν».

Ενα από τα σποτάκια γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και μάλιστα στην προπόνηση της ομάδας. Η Ηρα κυνηγά τον Ανδρέα που θέλει να δώσει τον καναπέ τους και τη σταματά ένας ποδοσφαιριστής, ο Μιχάλης Γιαννίτσης. «Πού πας;» τη ρωτάει κι εκείνη απαντά με την ατάκα «πάνε να βάλεις κάνα γκολ». Στο τέλος της γυρισμάτων την ενημέρωσαν πως είπε στον Γιαννίτση να βάλει γκολ, ενώ αυτός είναι αμυντικός! «Χαίρομαι που η ιδιοσυγκρασία του δεν είναι επιθετική» απάντησε με χιούμορ. Η Ηρα θυμήθηκε κι ένα άλλο περιστατικό, εκφράζοντας μάλιστα και απορία. «Ο προπονητής ζητούσε να μην καθυστερούμε, καθώς είχαν προπόνηση. Πράγματι τρέξαμε, τελειώσαμε το γύρισμα και ξαφνικά βλέπω τους παίκτες να κάνουν διατάσεις». Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη από τη συνεργασία καθώς τόσο αυτή όσο και ο Ανδρέας απόλαυσαν τα γυρίσματα: «Ηταν άψογη η συνεργασία με όλους και ιδιαίτερα με τους παίκτες. Χαρήκαμε καθώς το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Μου έδωσαν και ένα διαρκείας. Στο επόμενο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη θα πάω να παρακολουθήσω τον αγώνα του Ηρακλή». Οσο για τους καναπέδες, ήταν δίπλα στους πάγκους, στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα.