Ο Ατρόμητος συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, καθώς μετά τη νίκη του επί της Λάρισας με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου, απόλαυσε για μια βραδιά την κορυφή της βαθμολογίας χωρίς… παρέα. Και δεν χωρά αμφιβολία πως η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, καθώς μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Κι όσο για το ματς των δύο ομάδων, τα είχε όλα. Γκολ, ένταση, ανακοινώσεις, αποβολή και στο φινάλε παραίτηση προπονητή, καθώς ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου πως παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας. Με λίγα λόγια ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.

Παραίτηση Αντωνίου

Ξεκινώντας λοιπόν από την αποχώρηση Αντωνίου, ο προπονητής της Λάρισας αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στον λόγο που τον οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση και δεν είναι άλλος από τις τρεις συνεχόμενες ήττες της ΑΕΛ.

«Βάσει αποτελεσμάτων θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου. Η ομάδα χρειάζεται μια νέα αρχή έπειτα από τρεις σερί ήττες. Είχαμε ατυχίες στα ματς και τραυματισμούς» τόνισε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες. «Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς, με τις αλλαγές που κάναμε, γίναμε πιο επικίνδυνοι. Χάσαμε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν άρχισε το δεύτερο ημίχρονο».

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη κόντρα στη Λάρισα επικρατώντας με 2-0, σ’ ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλύτερη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πως ήθελαν να πιέσουν τη Λάρισα και κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις. Δεν μπόρεσαν όμως να σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά, ωστόσο με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα του Κάναντι κατάφερε να προηγηθεί. Ο Μπρούνο ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και άνοιξε το σκορ στο 54′. Η Λάρισα έδειξε μεγαλύτερη διάθεση σε σχέση με το πρώτο μέρος, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο στο ματς και δημιουργούσε ευκαιρίες. Απ’ την άλλη πλευρά η ΑΕΛ είχε κι αυτή μια πολύ καλή στιγμή στο παιχνίδι ,αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε πέντε λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτησης, με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Ουγκράι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Περιστερίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στη διάρκεια του αγώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Κύριε Ευθυμιάδη, πριν το γκολ ο παίκτης του Ατρομήτου στη φάση που προηγείται είναι 5 μέτρα οφσάιντ…

Δυστυχώς δεν το έδωσε ο Αγγελόπουλος που σε έχει πάρει αγκαλιά όλο τον αγώνα…

Ντροπή πια!!!».

Οι Περιστεριώτες απάντησαν στη θεσσαλική ομάδα με ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, επισημαίνοντας. «Μόνο ως χιουμοριστική μπορούμε να εκλάβουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο καθένας μπορεί να δει τα στιγμιότυπα του αγώνα και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το ποιος έπρεπε να κερδίσει και ποιος αδικήθηκε από τη διαιτησία».

Σε ό,τι αφορά τον προπονητή του Ατρομήτου, ο Νταμίρ Κάναντι είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.