Η υδροδότηση στην περιοχή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποκατασταθεί το απόγευμα, μετά τη διακοπή που σημειώθηκε γύρω στις 6 τα ξημερώματα εξαιτίας θραύσης αγωγού ύδρευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), η βλάβη έχει επηρεάσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις οδούς Παρασκευοπούλου έως Αγίας Τριάδος, καθώς και στο τμήμα της Βασιλίσσης Όλγας μέχρι τη Λεωφόρο Στρατού.
Οι τεχνικές υπηρεσίες της ΕΥΑΘ εκτιμούν ότι η αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί έως τις 5 ή 6 το απόγευμα. Όπως αναφέρουν, έγινε νέα αξιολόγηση του χρόνου επιδιόρθωσης, καθώς απαιτείται η μεταφορά υλικών και εξοπλισμού στο σημείο του προβλήματος.
Όσον αφορά τα αίτια της θραύσης, διευκρινίζεται ότι στην περιοχή δεν εκτελούνται αυτή την περίοδο έργα.







