Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε με συγκίνηση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μέσα στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της τέταρτης EuroLeague από τον Ολυμπιακό.
Ο σταρ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως επέστρεψε από την Αμερική στην οικογένειά του για να ζήσει τέτοιες στιγμές, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.
View this post on Instagram
Παρά τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία, ο Βεζένκοφ έστειλε και το επόμενο σύνθημα, υπογραμμίζοντας ότι πλέον είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

- Σουηδία: Σύγκρουση στην πρώτη δοκιμή με επιβάτες – Αυτόνομο λεωφορείο στο Γκέτεμποργκ προσέκρουσε σε τραμ
- Στο πλευρό του Δέλλα ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»
- Η απάντηση του προπονητή της Ισπανίας στην ερώτηση γιατί δεν βρίσκονται παίκτες της Ρεάλ στην αποστολή






