Με καθυστέρηση 64 λεπτών αναχώρησε η αμαξοστοιχία IC57 που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε λίγο μετά την εκκίνησή της.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, η αμαξοστοιχία αντιμετώπισε τεχνική βλάβη αμέσως μετά την αναχώρησή της από τη Θεσσαλονίκη. Παρά τις προσπάθειες του προσωπικού, η αποκατάσταση δεν κατέστη δυνατή επί τόπου, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία να επιστρέψει στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης για αντικατάσταση των μηχανών.
«Καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος, το προσωπικό της εταιρείας παρείχε συνεχή ενημέρωση στους επιβάτες. Η αμαξοστοιχία αναχώρησε για τον τελικό της προορισμό με καθυστέρηση 64 λεπτών. Η Hellenic Train καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ομαλής κυκλοφορίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

- Ν. Ανδρουλάκης: «Το μιντιακό παρακράτος της ΝΔ οργάνωσε με συκοφαντίες εκ νέου μία πολιτική δολοφονία, μία ηθική εξόντωση»
- Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο Θουκυδίδης, ο Τραμπ και ο Σι
- Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων






