Η Τελετή για τον Χαμενεΐ στην Τεχεράνη, που είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 το βράδυ (18:30 GMT) σήμερα, αναβλήθηκε «λόγω της αναμενόμενης πρωτοφανούς προσέλευσης», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim του Ιράν.
Όπως σημείωσε το ιρανικό δίκτυο, «η τελετή αποχαιρετισμού για τον μαρτυρήσαντα Ιμάμη αναβάλλεται· η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα». Η απόφαση ελήφθη μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ σε αμερικανοϊσραηλινές επιθέσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση και μαζική κινητοποίηση πολιτών σε όλη τη χώρα.
Live όλες οι εξελίξεις στα nea.gr
- Bitcoin: Ο «ψηφιακός χρυσός» αντεπιτίθεται – Άλμα πάνω από τις 71.000 δολάρια παρά τη γεωπολιτική αβεβαιότητα
- Θύελλα αντιδράσεων για τον Εμπαπέ: Έπινε ποτό στο Παρίσι εν μέσω ήττας της Ρεάλ
- Ο Κικίλιας στα «15 λεπτά»: 85 Έλληνες ναυτικοί εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο – «Είμαστε συνεχώς σε επαφή μαζί τους»





