Ένας 16χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι από καραμπίνα.
Το όπλο ανήκει στον πατέρα του, ο οποίος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Φιλιππιάδα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι γονείς του, ο ανήλικος πήρε την καραμπίνα, βγήκε στην αυλή, γλίστρησε και τότε το όπλο εκπυρσοκρότησε.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η έρευνα για τις συνθήκες του τραυματισμού βρίσκεται σε εξέλιξη.
- Αποκάλυψη Financial Times: Η Μόσχα δίνει drones και φάρμακα στο Ιράν – Το Κρεμλίνο μιλά για «fake news»
- ΠΑΣΟΚ: Θέλουν εσωκομματική συμφωνία για τις μετεκλογικές συνεργασίες – Η εισήγηση για το καταστατικό
- Το Ισραήλ πραγματοποίησε ευρείας κλίμακας αεροπορικά πλήγματα στο Ιράν – Τραμπ: «Θέλουν να διαπραγματευτούν τόσο πολύ»






