Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επεβίωσε δύο προτάσεων μομφής, τις οποίες αντιμετώπιζε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η πρόταση μομφής, που είχε κατατεθεί από την ακροδεξιά πολιτική ομάδα Πατριώτες για την Ευρώπη, απορρίφθηκε με τις ψήφους 378 ευρωβουλευτών, ενώ 179 την υπερψήφισαν.
Η δεύτερη πρόταση μομφής, που είχε κατατεθεί από την πολιτική ομάδα της ριζοσπαστικής αριστεράς, απορρίφθηκε με τις ψήφους 383 ευρωβουλευτών, ενώ 133 την υπερψήφισαν.
- Νετανιάχου για Ιράν: Όλοι ελπίζουμε ότι το περσικό έθνος θα απελευθερωθεί σύντομα
- Στην κόψη του ξυραφιού: Οι ΗΠΑ εξετάζουν στρατιωτικά πλήγματα στο Ιράν – Η Τεχεράνη φωνάζει «θάνατος στην Αμερική»
- Ο Λαμάρ θέλει παιδιά με τη σύντροφό του, αλλά εκείνη είναι AI – Η σκοτεινή εποχή που ξημερώνει για την ανθρωπότητα







