Συναγερμός σήμανε το Σάββατο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας για φωτιά που ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή Τρουμπέτα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχουν κατέβει όλοι οι επιβάτες, περίπου 50 τον αριθμό, οι οποίοι μεταφέρονταν από το ξενοδοχείο τους για κάποια παραλία του νησιού, προκειμένου να κάνουν μπάνιο.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις που έσβησαν τη φωτιά, χωρίς ευτυχώς να επεκταθεί στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στον δρόμο. Από τη φωτιά το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.
- Στην Αθήνα εθεάθη η 16χρονη Λόρα: Την «έπιασαν» κάμερες σε 4 περιοχές – Μετακινείται συνεχώς με αλλαγμένη εμφάνιση
- Βενεζουέλα: Ανοίγουν και πάλι τα πηγάδια άντλησης πετρελαίου – Ξεκινούν οι εξαγωγές
- Δύσκολες ώρες για την πριγκίπισσα Ειρήνη: Στο πλευρό της η βασίλισσα Σοφία που ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις της







