Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε σήμερα με τον Αλί Λαριτζανί, υψηλόβαθμο σύμβουλο του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν την κλιμακούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή και θέματα γύρω από το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας του Ιράν.
Ο Πούτιν επαναβεβαίωσε τη θέση της Ρωσίας για σταθεροποίηση της περιοχής και επιδίωξη μιας πολιτικής επίλυσης θεμάτων που συνδέονται με τις δραστηριότητες του Ιράν στο πεδίο της πυρηνικής ενέργειας, δήλωσε ο Πεσκόφ.
- «Αυτά είναι ψέματα» η απάντηση Ζελένσκι στις κατηγορίες της Μόσχας για την προσπάθεια επίθεσης στο σπίτι του Πούτιν
- Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Αντώνη Κοκορίκο
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών – Σημαντικές αυξήσεις σε όλους, καμία «κρυφή» μείωση







