Μια 18χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε νυχτερινό χώρο στην Κέρκυρα, όπου βρισκόταν για διακοπές. Η καταγγελία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με τις αστυνομικές αρχές να ξεκινούν άμεσα έρευνα για την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί ένας 19χρονος Ιταλός, ο οποίος φέρεται να ήταν με την καταγγέλλουσα τη στιγμή του περιστατικού. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή την Πέμπτη.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης και η Daily Mail, η γυναίκα διασκέδαζε σε εμπορικό κέντρο της περιοχής πριν από το συμβάν. Ο φερόμενος ως δράστης δεν κρατείται επί του παρόντος, ενώ η αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να επικοινωνήσει με τις Αρχές.
Η Κέρκυρα παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, προσελκύοντας κάθε χρόνο περίπου 500.000 επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η ελληνική κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη φυλακή
- Champions League: Βουδαπέστη σε «αναβρασμό» πριν τον τελικό Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ
- Εύοσμος: Κατέληξε ο 67χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια – Δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου







