Μια ακόμη επιτυχημένη επιχείρηση για την πάταξη του παράνομου τζόγου πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ύστερα από έφοδο σε ακόμα ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο είχε μετατραπεί σε ναό του παράνομου τζόγου, οι άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν δύο άτομα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο προσωρινά υπεύθυνος, ενεργώντας για λογαριασμό τού ιδιοκτήτη, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 15 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνδεδεμένους σε δίκτυο, έχοντας επιτρέψει σε πελάτη τού καταστήματος, τη συμμετοχή του ως παίκτη στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».
Στο πλαίσιο των ερευνών συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– 15 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές που λειτουργούσαν ως κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης (server),
– 330 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκε στη κατοχή τού προσωρινά υπεύθυνου και τα υπόλοιπα από το ταμείο του καταστήματος, ως προερχόμενα από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφικό υλικό από το παράνομο κατάστημα.
- Κάρπαθος: Στη λίστα με τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης για Γερμανούς
- Τρόμος στο Περιστέρι: Κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του μπροστά σε μένα και τη μητέρα του συντρόφου μου
- Πεύκη: Σήμερα η επιχείρηση για την εξουδετέρωση οβίδας – Την μετακίνησαν παιδιά για να τη δείξουν στους γονείς






