Στα μπαλκόνια τους βγήκαν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στο Νέο Κόσμο τα ξημερώματα, καθώς ένα φορτηγό προκάλεσε ζημιές σε αρκετά οχήματα.

Ειδικότερα, γύρω στις 01:30 στη συμβολή των οδών Μύσωνος και Σπινθάρου ένα φορτηγό λευκού χρώματος προκάλεσε ζημιές σε συνολικά 11 σταθμευμένα οχήματα.

Ενώ οι κάτοικοι και ιδιοκτήτες των οχημάτων έβαλαν τις φωνές και του ζήτησαν να σταματήσει, ο οδηγός του φορτηγού τους αγνόησε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πλέον, η Ελληνική Αστυνομία αναζητά το συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ οι ιδιοκτήτες των οχημάτων έχουν κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέσω των ασφαλιστικών εταιρειών για να αποζημιωθούν για τις ζημιές που προκλήθηκαν στα οχήματά τους.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.