Αναγκαστική προσγείωση έκανε πυροσβεστικό αεροσκάφος δίπλα στη λίμνη Μαραθώνα. Στο αεροσκάφος επέβαινε ένας πιλότος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για παροχή βοήθειας. Το αεροσκάφος ήταν ένα μονοκινητήριο τύπου Air Tractor της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έκανε περιπολία στο πλαίσιο της πρόληψης πυρκαγιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, παρουσίασε πρόβλημα με τους τροχούς και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην όχθη δίπλα στη Λίμνη του Μαραθώνα. Επί τόπου μεταβαίνει δύναμη της ΕΜΑΚ.
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







