O Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ήρθε ισόπαλος στην Ιταλία 1-1 με τη Ρόμα.
Εξαιρετικός ήταν ο Κρίστοφερ Βέλντε, με τον Νορβηγό εξτρέμ να ξεκινάει στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού και να κερδίζει πέναλτι στο 21’, ενώ είχε δοκάρι στο 74’.
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Σκανδιναβό, που δείχνει έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τους Ερυθρόλευκους.
Ο Νορβηγός εξτρέμ νιώθει πολύ καλά στους Πειραιώτες και σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Υπέροχο συναίσθημα να είσαι στο γήπεδο με αυτή την ομάδα! Καλή δοκιμή και απόδοση, ας χτίσουμε πάνω σε αυτό για την επόμενη σεζόν».
Δείτε την ανάρτηση του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- La Liga: «Αγκαλιά» με το Champions League Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρέαλ έπειτα από τις νίκες τους ενάντια σε Βαλένθια και Λεβάντε
- Μισός τόνος σκανκ θα κατέληγε στην Ελλάδα: «Δεν γνώριζε» – Τι υποστηρίζει στο tanea.gr ο συνήγορος του Βούλγαρου οδηγού νταλίκας
- Ανακοίνωση της ΑΕΛ Novibet κατά της διαιτησίας: «Η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου»






