Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/6) στην παραλία του Ζούμπερι της Αττικής, όταν ένας 37χρονος άνδρας πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει έναν ηλικιωμένο που κινδύνευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rpn.gr, πρόκειται για έναν 37χρονο που έχασε με τη ζωή του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, ενώ προσπαθούσε να σώσει τον ηλικιωμένο ο οποίος είχε παρασυρθεί από τα κύματα, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σήμερα στην περιοχή.

Όλα συνέβησαν όταν οι λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε δυσχερή θέση εξαιτίας των κυμάτων. Αμέσως βούτηξαν στη θάλασσα τέσσερις άνδρες μαζί και ένας ναυαγοσώστης για τον βγάλουν στην ακτή. Πράγματι, κατάφεραν να τον βγάλουν σώο στην παραλία.

Ωστόσο, από τα άτομα που βούτηξαν για να βοηθήσουν, ο 37χρονος -πιθανότατα αραβικής καταγωγής- για λόγους που παραμένουν αδιεκρίνστοι δεν μπόρεσε να βγει έξω και πνίγηκε.

Επί τόπου έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες το Λιμενικό Ραφήνας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που του έκανε ΚΑΡΠΑ. Άμεσα τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου του έγινε ανάνηψη, δυστυχώς όμως, χωρίς επιτυχία.

Ο 37χρονος πέθανε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του που είχαν πάει όλοι μαζί στην παραλία για να περάσουν την ημέρα τους.