Αναρωτιέστε αν ο σύζυγός σας, σας αγαπάει πραγματικά; Μην ανησυχείτε.

Ακόμα και αν τα πράγματα σε μια σχέση φαίνεται τα πηγαίνουν τέλεια, πάντα υπάρχει αυτή η σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μας, η οποία δεν μας αφήνει να χαρούμε και πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν κάποια τεστ, σύμφωνα με την Daily Mail, για να σας αποδείξουν αν σας αγαπάει ο σύζυγός σας. Στα παρακάτω τεστ, ορκίζονται οι Gen-Z και εσείς δεν έχετε να χάσετε τίποτα με το να τα δοκιμάστε…

Το τεστ με το πορτοκάλι

Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας ξεφλουδίσει ένα πορτοκάλι. Αν το κάνει χωρίς δισταγμό, τότε περνάει.

Αν παραπονιέται, το αμφισβητεί ή το αρνείται, οι οιωνοί δεν είναι καλοί.

Το τεστ του Μπέκαμ

Πέρυσι, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, παντρεμένοι για σχεδόν 25 χρόνια, κυκλοφόρησαν το επιτυχημένο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix. Ένα απόσπασμα με το ζευγάρι να χορεύει Islands In The Stream των Dolly Parton και Kenny Rogers έγινε viral στο TikTok. Αυτό, σύμφωνα με το διαδίκτυο, ήταν η κορυφή των «couple goals».

Για να διαπιστώσετε αν η δική σας σχέση ταιριάζει με αυτή των Μπέκαμς, βάλτε το τραγούδι και αρχίστε να χορεύετε. Αν ο σύντροφός σας συμμετέχει, περνάει το τεστ.

Η δοκιμασία των πουλιών

Αυτό εξετάζει πώς αντιδρά ο σύντροφός σας όταν μιλάτε για κάτι φαινομενικά ασήμαντο, όπως ένα πουλί έξω από το παράθυρό σας.

Οι γκουρού των σχέσεων στο Ινστιτούτο Gottman στην Αμερική δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτές τις «προσφορές για σύνδεση», γιατί αν ο σύντροφός σας ανταποκρίνεται με γνήσια περιέργεια, είναι σημάδι ότι είναι καλωδιωμένος να συνδεθεί μαζί σας σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Αν σας ακολουθήσει στον κήπο για να δει το πουλί που επέστρεψε, τότε έχει περάσει το τεστ.

Το τεστ της φράουλας

Αυτό το τεστ περιλαμβάνει αθώες ερωτήσεις προς τον σύντροφό σας σχετικά με ένα φανταστικό σενάριο. Οι απαντήσεις του δίνουν μια εικόνα για τη σταθερότητα της σχέσης σας. Οπότε..:

1. Φανταστείτε ένα χωράφι με φράουλες πίσω από έναν φράχτη. Εσείς πεινάτε. Πόσο ψηλός είναι ο φράχτης;

2. Μπαίνετε στο χωράφι και κλέβετε τα μούρα. Πόσα τρως;

3. Εμφανίζεται ένας αγρότης και αρχίζει να φωνάζει. Τι του λες;

4. Πώς ήταν η γεύση των μούρων και πώς αισθανθήκατε που τα κλέψατε;

Το ύψος του φράχτη που ορίζει ο σύντροφός σας συμβολίζει τον αυτοέλεγχό του – όσο ψηλότερος είναι ο φράχτης, τόσο υψηλότερος είναι ο βαθμός αντίστασής του στον σεξουαλικό πειρασμό.

Ο αριθμός των μούρων που τρώγονται είναι η ποσότητα των ανθρώπων με τους οποίους μπορούν να δουν τον εαυτό τους ερωτευμένο ταυτόχρονα.

Η αντίδρασή τους στον αγρότη είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδρούσαν αν τους έπιαναν να τους απατάνε.

Και ο τρόπος που ένιωσαν μετά από όλο αυτό είναι το πώς θα ένιωθαν για την ερωτική σχέση.