Η 44χρονη που δέχτηκε άγρια επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών στη Θεσσαλονίκη και υπέστη πολλαπλά τραύματα, παλεύει να ξεπεράσει το σοκ που έχει υποστεί.

Τα σημάδια στο κορμί της μαρτυρούν την αγριότητα της επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον της τα ζώα. Η ίδια ακόμη δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τις σκηνές τρόμου που βίωσε.

Τουλάχιστον δέκα, μεγαλόσωμα, ζώα της επιτέθηκαν ταυτοχρόνως. Η γυναίκα πάλεψε για τη ζωή της. Η μαρτυρία της προκαλεί ανατριχίλα.

«Μου επιτέθηκαν τουλάχιστον δέκα μεγαλόσωμα σκυλιά. Έκρυψα το πρόσωπό μου και έπεσα μπρούμυτα για να προστατευτώ. Ήταν σαν να ήμουν η τροφή τους», ανέφερε στην ΕΡΤ.

Βίντεο με τις σοκαριστικές εικόνες από την τραυματισμένη γυναίκα:

Η αγέλη εξακολουθεί να κυκλοφορεί στην περιοχή

Όλα έγιναν στο Φίλυρο, όπου η γυναίκα διατηρεί ένα καφέ, την ώρα που βγήκε να ποτίσει τα λουλούδια. Μπορεί να γνώριζε ότι η αγέλη βρίσκεται στην περιοχή, κοντά σε ένα ξέφωτο, όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει.

Μάλιστα, η μητέρα της που ήταν στο καφέ και «πάγωσε» μόλις είδε την κόρη της μέσα στα αίματα, ενώ μέχρι και σήμερα που η 44χρονη επέστρεψε στο μαγαζί, τα αδέσποτα κυκλοφορούν κανονικά στην περιοχή.

Τα σημάδια στην πλάτη της 44χρονης, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στη Θεσσαλονίκη

Τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι στειρωμένα, όμως ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, καθώς δεν υπάρχει καταφύγιο στην περιοχή, με τις φιλοζωικές να πηγαίνουν στο ξέφωτο για να τα ταΐσουν.