Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου το πρωί στην Ολυμπιακή Ακτή, στην Πιερία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ενημερώθηκε το τρίτο Λιμενικό τμήμα Σκάλας Κατερίνης ότι μία 16χρονη ημεδαπή αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής, μπροστά από παιδική χαρά, όπου βρισκόταν με τα συγγενικά της πρόσωπα.

Για το σημείο αναχώρησαν ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού, ένα περιπολικό όχημα του λιμενικού καθώς και δύο ιδιωτικά σκάφη προς παροχή συνδρομής.

Η 16χρονη εντοπίστηκε από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ, που συνέδραμαν από ξηράς, να περπατάει σε κοντινή απόσταση στην ακτή.

Η ανήλικη αφού εξετάσθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ βρέθηκε καλά στην υγεία της, δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε περαιτέρω νοσοκομειακή περίθαλψη και επέστρεψε στους δικούς της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ότι μία 16χρονη ημεδαπή αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής Πιερίας, μπροστά από παιδική χαρά, όπου βρισκόταν με τα συγγενικά της πρόσωπα.

Αμέσως για το σημείο αναχώρησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και δύο (02) ιδιωτικά σκάφη προς παροχή συνδρομής. Η 16χρονη εντοπίστηκε από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ., που συνέδραμαν από ξηράς, να περπατάει σε κοντινή απόσταση στην ακτή. Η ανήλικη αφού εξετάσθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ βρέθηκε καλά στην υγεία της, δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε περαιτέρω νοσοκομειακή περίθαλψη και παραδόθηκε στους οικείους της».