Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο, από το 2008, όπου η Σελίν Ντιόν παρατήρησε τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

H Σελίν Ντιόν πάλευε με τα συμπτώματα της σπάνιας νευρολογικής πάθησης, το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της το 2008.

Στο βίντεο η 56χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα πρώτα της συμπτώματα στους γιατρούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας Taking Chances, όταν ακόμη δεν γνώριζε ότι πάσχει από την ασθένεια.

Τα παράπονα της Σελίν Ντιόν

Τραβηγμένο από το ντοκιμαντέρ της «Celine: Through the Eyes» του 2010, το κλιπ δείχνει τη Σελίν Ντιόν να παραπονιέται για φωνητικούς «σπασμούς» και «συμπτώματα σαν κρυολόγημα» ενώ προσπαθούσε να τραγουδήσει τις επιτυχίες της.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τελευταία ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο για 17 ολόκληρα χρόνια προτού το αποκαλύψει στο κοινό, παραδεχόμενη ότι το να λέει ψέματα στους θαυμαστές της ήταν «πολύ βαρύ» για να το αντέξει.

Ακόμα παραδέχτηκε ότι έπαιρνε έως και 90 mg Valium την ημέρα για να περιορίσει τα συμπτώματα που βίωνε, μία δοσολογία που μπορούσε να την είχε σκοτώσει.