Οι θαυμαστές του Ντέιβιντ Μπέκαμ εκλιπαρούν το BBC να του δώσει τη δική του εκπομπή κηπουρικής. Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό;

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, 49 ετών, μπήκε στο Instagram το Σαββατοκύριακο για να μοιραστεί το νέο του ταξίδι στην κηπουρική.

Λατρεύει την κηπουρική

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  μοιράστηκε ένα βίντεο που τον έδειχνε να φυτεύει έναν θάμνο τριανταφυλλιάς , καθώς η σύζυγός του Βικτόρια, 50 ετών, ακουγόταν στο βίντεο να τον ενθαρρύνει.

Οι θαυμαστές του αθλητή-σταρ έσπευσαν να του δώσουν υποδείξεις για το πού έκανε λάθος, με αποτέλεσμα να μοιραστεί την επόμενη μέρα άλλο ένα βίντεο στο οποίο φύτευε έναν δεύτερο θάμνο τριανταφυλλιάς – και να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του για τις συμβουλές τους.

Τα βίντεο συγκέντρωσαν πάνω από ένα εκατομμύριο likes, καθώς ο κόσμος χαιρέτισε τον σταρ ως τον «influencer της κηπουρικής που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν» και μοιράστηκε την επιθυμία του να αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή.

Ζητούν να του δοθεί εκπομπή κηπουρικής

Οι θαυμαστές λάτρεψαν το περιεχόμενο της κηπουρικής και το έδειξαν στα σχόλια όποιυ ζητούν από το BBC να του αναθέσουν μια εκπομπή κηπουρικής.

Έγραψαν:

«Είναι σαν μια ανθρώπινη εκδοχή ενός γκόλντεν ριτρίβερ,»

«Αμέσως μετά στο BBC four, κηπουρική με τον Becks», «Μπορούμε να έχουμε ένα ριάλιτι σόου με εσένα και τη Βικτόρια να κάνετε κηπουρική»

«Η κηπουρική του David Beckham είναι το νέο αγαπημένο μου περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι, που είσαι θετικός και που κάνεις τον κόσμο καλύτερο»,

«Μια εκπομπή κηπουρικής του David Beckham θα ήταν μεγάλη επιτυχία!»,

«Είναι σαν μια ματιά στην τηλεοπτική σειρά κηπουρικής που κανείς δεν ήξερε ότι χρειαζόταν’, ‘Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο επηρεαστής του κήπου που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν»

«@davidbeckham χρειαζόμαστε μια εκπομπή κηπουρικής, θα ήσουν άσος it❤️».