Ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση μπήκε σε κατάστημα επίπλων στη Θεσσαλονίκη μη διστάζοντας να τραβήξει πιστόλι λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με τον ιδιοκτήτη.

Αφού πρώτα πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, πήρε τον γκασμά που είχε μαζί του και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να προκαλεί φθορές στον χώρο.

Ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία με τις κατηγορίες της εκβίασης, της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο 50χρονος μετέβη σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 49χρονου αλλοδαπού, η οποία βρίσκεται στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Εκεί έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με πιστόλι για εκφοβισμό των υπαλλήλων και στη συνέχεια με τη χρήση γεωργικού εργαλείου προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στο κατάστημα.

Είχε απειλήσει ξανά τον ιδιοκτήτη

Τον Οκτώβριο του 2023, ο ίδιος άνδρας εκτοξεύοντας απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας του ιδιοκτήτη είχε αποπειραθεί να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ ένεκα οικονομικών διαφορών.

Έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά το χθεσινό συμβάν και συνελήφθη.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και πρόκειται να οδηγηθεί στις αρμόδιες Αρχές.