Στις «κεραίες» του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μάριου Κάτση, η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.

Ο πρώτος καταγγέλλει πως ο δεύτερος «στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου». Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά: «Που βρήκε τα email των γιατρών και τους στέλνει προπαγανδιστικό υλικό; Έχουμε ζήτημα παραβίασης του GDPR; Πόσα σκάνδαλα Ασημακοπούλου έχει ο κ. Μητσοτάκης στις τάξεις του; Σε πόσους άλλους γιατρούς έχει πάει το email;»

Το σχόλιο και η ανάρτηση

Ο Μάριος Κάτσης σε σχετική ανάρτηση στο Twitter παραθέτει το σχετικό mail και σχολιάζει «μας φέσωσαν 400 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στους πολίτες για να μη μάθουμε τους υπευθύνους. Τώρα εκμεταλλεύονται και θεσμούς όπως ο ΠΙΣ για ψηφαλάκια».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην ανάρτηση μια μέρα μετά το τσουχτερό πρόστιμο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και το υπουργείο Εσωτερικών.