Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, όπου διεξάγεται το Final Four της Euroleague, σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια έγιναν στον σταθμό του μετρό «Prenzlauer Allee» και κοντά σε ξενοδοχείο με την Αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά. Μάλιστα, υπήρξαν 12 τραυματισμοί και οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις.

Tα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι «τα αίματα άναψαν» περίπου στις 23:00, με την αστυνομία να δυσκολεύεται να ελέγξει την κατάσταση, περιπολικά να αποκλείουν την περιοχή, ενώ έσπευσαν και ασθενοφόρα.

Σε ενημέρωσή της η Πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για ένα άτομο που δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ άλλα δύο είναι σοβαρά τραυματισμένα.

«Μετά από συμπλοκή μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ενός ατόμου που η ζωή του απειλείται, δύο με σοβαρούς τραυματισμούς και εννέα ελαφρά τραυματίες»,  αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ.

Δείτε την παρακάτω

Αυτό, πάντως, δεν ήταν το πρώτο απρόοπτο κατά τη διάρκεια του Final Four. Υπενθυμίζεται ότι πριν τον ημιτελικό ανάμεσα στους πράσινους και τη Φενέρμπαχτσε το απόγευμα της Παρασκευής (25/05) σημειώθηκαν επεισόδια από Τούρκους οπαδούς, οι οποίοι αφού πραγματοποιούσαν πορεία στη γερμανική πρωτεύουσα, έσπασαν τα κιγκλιδώματα και επιτέθηκαν στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, οργανωμένοι της Φενέρμπαχτσε προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και κάποιοι έφτασαν και στο εσωτερικό της Arena.

Τα επεισόδια είχαν διάρκεια δυο λεπτών και όλα σταμάτησαν με την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία έβαλε τέλος στην ένταση κάνοντας χρήση γκλομπ.