Καλά είναι τα νέα για την υγεία του 9χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στο Παίδων Πεντέλης μετά το τραυματισμό του από την καγκελόπορτα που τον καταπλάκωσε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς. Ο μαθητής μετά τον τραυματισμό του και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, παραπονέθηκε για πόνους στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη.

Την ίδια ώρα ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για το ατύχημα, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για να συμπληρωθούν τα στοιχεία της δικογραφίας.

Ποια στοιχεία λείπουν από την δικογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν ακόμα συμπεριληφθεί στη δικογραφία  η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχουν ληφθεί καταθέσεις από γονείς μαθητών, δεν έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που έχει ήδη ζητηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης από την αστυνομία.

Ακόμη, δεν έχουν περιληφθεί τα στοιχεία για το πώς παρελήφθη το έργο, δηλαδή από ποιον υπεύθυνο, αλλά και με ποιον τρόπο έγινε η παραλαβή του έργου μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος των εργολάβων

Ο Φίλιππος Σκαμπαρδόνης μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» και ανέφερε «Ήταν ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να συμβεί το χειρότερο. Οι εντολείς μου δεν προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες σε τρίτους.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και αυτό σημαίνει πως θέλει περισσότερες πληροφορίες. Θα δοθούν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Όταν γίνει η πραγματογνωμοσύνη, θα μιλήσουν οι εντολείς μου.

Δόθηκαν τα κλειδιά σε υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, και ξέρω πως εκείνοι ενημέρωσαν τα παιδιά. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι έγινε. Ειπώθηκε από τους εντολείς μου πως η πόρτα δεν ήταν έτοιμη».

Δείτε το βίντεο