Σε πρωτοφανή ύψη για τα ελληνικά δεδομένα εκτοξεύτηκαν οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ στη δευτερογενή αγορά.

Η οριστικοποίηση της συμμετοχής του Ολυμπιακού στον τελικό της 29ης Μαΐου απέναντι στη Φιορεντίνα ανέβασαν στα ύψη τη ζήτηση από τους χιλιάδες φίλους του τόσο για την ιστορικότητα του αγώνα όσο και για το γεγονός ότι θα διεξαχθεί μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική του έδρα, στην Opap Arena.

Οι τιμές των εισιτηρίων που θα διαθέσει η UEFA για τον τελικό κυμαίνονται από 25 μέχρι 125 ευρώ. Κάθε φιναλίστ θα λάβει από 9.000 εισιτήρια, 6.100 θα διατεθούν μέσω της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σε εθνικές ομοσπονδίες και χορηγούς και επιπλέον 3.000 εισιτήρια θα διατεθούν μέσω κλήρωσης.

Στη δευτερογενή αγορά ωστόσο έχει στηθεί πάρτι. Στην ιστοσελίδα viagogo.gr  οι τιμές κυμαίνονται από 1.743 ευρώ μέχρι 3.561 ευρώ. Ενα ζευγάρι θα πρέπει να διαθέσει ακόμα και 7.122 ευρώ για να εξασφαλίσει θέσεις στον τελικό.

Στην ιστοσελίδα seatpick.com οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού ξεκινούν από 900 ευρώ και φτάνουν έως τα 7.724 ευρώ για τις θέσεις VIP. Δύο εισιτήρια σε προνομιακή θέση κοστίζουν δηλαδή όσο ένα μικρό αυτοκίνητο.

Στην ιστοσελίδα ticombo.com το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει 957 ευρώ ενώ για τις θέσεις VIP η τιμή ανεβαίνει στα 3.889 ευρώ.

Να σημειωθεί πως οι τιμές αναπροσαρμόζονται συνέχεια και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δούμε εισιτήρια να πωλούνται και πάνω από 10.000 ευρώ.