Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Gente, γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Πρόκειται για το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται, ανέκαθεν, όλοι οι ποντίφικες και στο οποίο έχει μεταφερθεί, επανειλημμένα, και ο πάπας Φραγκίσκος.

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, αλλά ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα».

«Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Το περιοδικό Gente προσθέτει ότι η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η υγεία του βασιλιά Καρόλου

Τέλος, με αναφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκαλα».