Το κάστρο Μπαλμόραλ, η βασιλική κατοικία των Βρετανών γαλαζοαίματων και του Βασιλιά Καρόλου, όπου περνούν παραδοσιακά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έβαλε αγγελία και αναζητά προσωπικό με την αγγελία να γίνεται viral.

Το προσωπικό και η αγγελία

Στο επιβλητικό Κάστρο απασχολούνται συνολικά 50 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης και από 50 μέχρι 100 εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης, ωστόσο χρειάζονται «ενισχύσεις».

«Αναζητούμε ανθρώπους με πάθος για να έρθουν στην ομάδας μας σε ποικίλες θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης. Φανταστείτε τον εαυτό σας να εργάζεται με μια αφοριωμένη ομάδα μέσα στα μαγευτικά τοπία των Χάιλαντς της Σκωτίας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας. Αν είστε ενθουσιώδης και τα πάτε καλά σε ένα περιβάλλον που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε»,

Πού στέλνετε το βιογραφικό σας, αν σας ενδιαφέρει μια θέση στο κάστρο

Η αγγελία, διευκρινίζει πως όποιος επιθυμεί να κάνει αίτηση κα να στείλει βιογραφικό, μπορεί να στείλει μέιλ στο recruitment@balmoralcastle.com. Οι θέσεις εργασίας είναι 1. για πλήρους απασχόλησης διευθυντή του καταστήματος δώρων, το οποίο βρίσκεται εντός του κάστρου, 2. για εποχικούς ξεναγούς, πλήρους και μερικής απασχόλησης και 3. για εποχικό προσωπικό πλήρους και μερικής απασχόλησης για το εστιατόριο του βασιλικού κάστρου.