Σε αρκετά δύσκολη θέση βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας που αποκάλυψε στην Telegraph ότι τον πέρασαν για τον παππού στην Ημέρα Γονέων στο κολέγιο του παιδιού του.

Ο λαμπερός ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι λυπάται που έχασε τα παιδικά χρόνια του μεγαλύτερου γιου του Κάμερον με την πρώην σύζυγό του Diandra Luker επειδή είχε υπερφορτωμένο πρόγραμμα λόγω Χόλιγουντ.

Επισήμανε ακόμα ότι το γεγονός πως έγινε πατέρας αργότερα στη ζωή τον έκανε καλύτερο, ακόμα κι αν περιστασιακά τον μπερδεύουν με τον παππού των παιδιών του.

«Αυτή δεν είναι ημέρα του παππού, αυτή είναι η Ημέρα Γονέων» του είπαν στο κολέγιο, με τον λαμπερό ηθοποιό να απαντά πως είναι γονιός και πως ήταν σκληρό το σχόλιο του οποίου έγινε αποδέκτης.

Παραδέχτηκε πως έγινε καλύτερος πατέρας στη δεύτερη οικογένεια που δημιούργησε με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, επισημαίνοντας πως δυσκολευόταν κατά τη διάρκεια του πρώτου του γάμου.

Η ανατροφή του 23χρονου Dylan και της 20χρονης Carys από τον 25ετή γάμο του με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήταν μια καλή βόλτα όπως περιέγραψε.

Αισθανόταν κακός πατέρας

Έγραψε σε έναν δικαστή που επέβλεπε μια υπόθεση που αφορούσε τον γιο του Κάμερον και κατηγόρησε τον εαυτό του ότι ήταν κακός πατέρας.

«Ο Κάμερον υπέφερε πολύ εκείνη την εποχή… Απλώς ήμουν συγκλονισμένος και υπερφορτωμένος από τη δουλειά μου. Και η οικογένεια καταλάμβανε πραγματικά την τρίτη θέση μετά τη δουλειά. Ακολουθούσε η χώρα μας και μετά η οικογένεια. Σε αντίθεση με όταν βρεθήκαμε μαζί με την Κάθριν» επισήμανε ο Μάικλ Ντάγκλας.