Ένας «χρονοταξιδιώτης από το έτος 2050″ λέει ότι έχει σταλεί πίσω στο χρόνο για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για την επερχόμενη Αποκάλυψη.

Ναι, σωστά διαβάσατε.

Υπάρχει λοιπόν ένας άντρας εκεί έξω που ονομάζεται Orrin και είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο κόσμος είναι μια «προσομοίωση» και ότι η ζωή όπως την ξέρουμε θα αλλάξει το 2050.

Λοιπόν, η έννοια της αποκάλυψης δεν είναι καινούργια και χρονολογείται από τα εβραϊκά και χριστιανικά κείμενα του 200 π.Χ. έως το 150 μ.Χ.

Αυτό που είχε εδραιωθεί να πιστεύεται είναι ότι εκείνη την ημέρα θα γινόντουσαν «αποκαλύψεις του τελικού θεϊκού σκοπού».

Ωστόσο, αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Orrin είναι μια «περιβαλλοντική αποκάλυψη», ένα χρονικό σημείο κατά το οποίο ο κόσμος φτάνει στο τέλος του.

«Χρειαζόμαστε επανάσταση»

«Είμαστε μια συλλογική συνείδηση και είναι συλλογική μας ευθύνη να καθοδηγήσουμε τη Γη από την αποκάλυψη το 2050» δήλωσε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όσο για το πώς θα ξεφύγουμε από το Matrix, πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε επανάσταση. Αυτή τη στιγμή, το σημερινό σύστημα, όπως η κοινωνικοπολιτική κατάσταση, έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τους ανθρώπους που μοιάζουν και ακούγονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

«Πρέπει να αλλάξουμε ολόκληρο τον θεσμό και το πλαίσιο, προκειμένου να εκτιμήσουμε πράγματα όπως το γενικότερο καλό, η κοινωνία, το περιβάλλον, η ανύψωση των κοινοτήτων» πρόσθεσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Orrin αμφισβητήθηκε και χλευάστηκε ευρέως, γεγονός που τον ώθησε να συμμετάσχει σε συνέντευξη στο YouTube σε ένα κανάλι που ονομάζεται ApexTV, όπου επανέλαβε τους ισχυρισμούς του.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο ApexTV – ένα κανάλι που συχνά παρουσιάζει ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το μέλλον – ο Orrin δέχτηκε ερωτήσεις όπως «υπάρχει Matrix;»και «πώς μπορεί η ανθρωπότητα να ξεφύγει από το Matrix;».

Ο Orrin απάντησε: «Μας λένε ψέματα μέσω συστημάτων μάρκετινγκ και προπαγάνδας για να μισήσουμε τους εαυτούς μας, για να μας διαιρέσουν με βάση το φύλο, τη φυλή, τη σεξουαλικότητα, την ταυτότητα και τις προτιμήσεις».

«Δεν έχω τίποτα να χάσω αν τον πιστέψω, αλλά το να μην τον πιστέψω θα μπορούσε να γίνει καταστροφικό στο μέλλον, αν είναι όντως χρονοταξιδιώτης» σχολίασε ένας.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν αμφιβάλλω για τίποτα αυτή τη στιγμή. Όλα είναι μια πιθανότητα. Η κυβέρνησή μας μας το αποδεικνύει καθημερινά. Lol.».