Κλείνει οριστικά η υπόθεση του θανάτου της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, από την Κυψέλη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο από τον περασμένο Αύγουστο, οπότε και είχε βρεθεί νεκρή στη θάλασσα, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Τα τελευταία ευρήματα απομακρύνουν το σενάριο δολοφονίας οριστικά, σύμφωνα με όσα επικαλείται το Star.

Ακέραιο το υοειδές οστό

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, είχε αναφέρει στραγγαλισμό της Σταυρούλας.

Στις 11 Απριλίου ο ιατροδικαστής παρέδωσε την τελευταία έκθεσή του, από την οποία προκύπτει ότι το υοειδές οστό (βρίσκεται στην πρόσθια περιοχή του λαιμού, μεταξύ της κάτω γνάθου στην κορυφή και του λάρυγγα κάτω) βρέθηκε ακέραιο, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε στραγγαλισμός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου και εικάζεται ότι είχε παρασυρθεί εκεί από παραλία του Φαλήρου όπου είχε πάει για μπάνιο.

Οι αποκαλύψεις του «Τούνελ»

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στο φως ένα σημείωμα που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών μαζί με το δελτίο παραγγελίας για φαγητό δύο ατόμων.

Στο σημείο αυτό βρέθηκε το εξωτερικό συνεργείο ερευνών της εκπομπής και μίλησε με υπεύθυνους ξενοδοχείων αλλά και άτομα που εργάζονται σε ταβέρνες της περιοχής. Κανείς τους δεν είχε δει την Σταυρούλα αλλά ούτε είχε μείνει σε κάποιο από τα κοντινά ξενοδοχεία.