Αναβρασμό προκάλεσε στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, για το «θαύμα» που έγινε κατά τη διάρκεια της βάφτισής του.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Τσίπρας, αντέδρασε σήμερα δηλώνοντας σοκαρισμένος από τα όσα δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για τα όσα είπε στις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους».

Μάλιστα ο ξάδελφος του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, συνέχισε να σχολιάζει λέγοντας «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος. Δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό».

«Να μην μεταλλαχθούμε»

Ο Γιώργος Τσίπρας υπογράμμισε στη συνέχεια ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή Κασσελάκη έστειλαν ένα μήνυμα ώστε να αλλάξουν πράγματα στο κόμμα, αλλά όχι αυτό να μεταλλαχθεί.

«Το κόμμα μέχρι πέρυσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν η ψυχή μας. Η εκλογή Κασσελάκη έγινε για να αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας».

Τα «καρφιά» Μωραΐτη

Χθες, ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης σχολίασε δηκτικά το «θαύμα» κατά τη βάπτιση του Στέφανου Κασσελάκη, με ανάρτησή στο «Χ».

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Μωραΐτης έγραψε: «Στέφανε, ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που κουβαλάμε εμείς που ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ».

Σήμερα στο στόχαστρο του Νίκου Μωραΐτη μπήκε ο Γιώργος Τσίπρας στον οποίο απευθύνθηκε με ανάρτησή του, η οποία ανέφερε: «Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο είναι να υπάρχεις λόγω του επωνύμου σου».