Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον σπουδαίο θεατράνθρωπο Γιάννη Φέρτη, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Ανάμεσά τους, και η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, η οποία συγκρατούσε με δυσκολία τα δάκρυά της.

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσε η πρώτη σύζυγός του, Ξένια Καλογεροπούλου, αλλά και η  δεύτερη σύζυγός του Μιμή Ντενίση. Συντριμμένος στην κηδεία ήταν και ο αδερφός του ηθοποιού, Κώστας Φέρτης.

Η Μαρίνα Ψάλτη μόλις είδε να φτάνει στην εκκλησία, η πρώην σύζυγος του άντρα της, Ξένια Καλογεροπούλου, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή έσπευσε να την αγκαλιάσει.

Στην κηδεία του ηθοποιού, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Γιάννης Βούρος, η Όλγα Δαμάνη, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Κώστας Φαλελάκης, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Κατερίνα Λέχου.

Αντί χρημάτων για στεφάνια, η οικογένεια του ηθοποιού επιθυμεί να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών.

Δείτε φωτογραφίες

Πέγκυ Σταθακοπούλου και Γιάννης Βούρος

Γιώργος και Αννα Νταλάρα

Η Μιμή Ντενίση