Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαϊν Κράουτς, σχεδόν τρία χρόνια μετά τη δολοφονία της μητέρας της πήρε το επίθετό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δικαστική απόφαση που προηγήθηκε και επίσημα πλέον, η κόρη τους άλλαξε το επίθετό της και έλαβε το πατρικό της μητέρας της. Πλέον ονομάζεται Λυδία Κράουτς, κάτι που ήταν επιθυμία των γονιών της αδικοχαμένης Κάρολαιν. Μάλιστα ο dήμος Αγίας Παρασκευής ήταν που ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου της ανήλικης.

Μετά τη γυναικοκτονία της μητέρας της, η τρίχρονη πλέον Λυδία ζει με τη γιαγιά και την υπόλοιπη οικογένειά της στις Φιλιππίνες. Με αυτή την απόφασή τους οι γονείς της Καρολάιν δείχνουν πως θέλουν να μεγαλώσει το παιδί μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της.

Πως αντέδρασε στην αλλαγή στο επίθετο

Στην αλλαγή στο επίθετο της κόρης του Λυδίας αντέδρασε μέσα από την φυλακή ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς ανέφερε:

«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί, να είναι καλά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γιαγιά του».

Όπως φαίνεται η αντίδρασή του δεν είναι αρνητική ενώ ο πληθυντικός που χρησιμοποιεί πιθανότατα αφορά την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μικρή Λυδία, η κόρη της Κάρολαιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έχει πλέον το επίθετο της μητέρας της, αφού η οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας επιθυμεί το κορίτσι να μην έχει τίποτα που να τη συνδέει με τον πατέρα της, μετά το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Μάιο του 2021.

Μάλιστα, άλλαξε και επίσημα με δικαστική απόφαση το επίθετο της και πήρε το πατρικό της μητέρας της. Πιο συγκεκριμένα, προηγήθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία από τις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου Αγίας Παρασκευής και ο δήμος ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου της. Τις διαδικασίες κίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας από τον Βόλο. Το ανήλικο παιδί μετά τη δολοφονία της μητέρας της, ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες.