Τα γενέθλιά της γιόρτασε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, κ. Νατάσα Παζαΐτη, η οποία έκλεισε τα 58 της χρόνια και το γιόρτασε… διπλά.

Η κ. Νατάσα Παζαΐτη γιόρτασε την ημέρα των γενεθλίων της οικογενειακά στο σπίτι, παρέα με τον σύζυγό της Κώστα Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη.

Η σπάνια φωτογραφία με την οικογένεια

Παρότι δεν το συνηθίζει, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού ανήρτησε στο Facebook μία φωτογραφία από την στιγμή που σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της με την οικογένεια στο πλευρό της και παρέα με έναν κεραμιδί γάτο, που τον λένε Πέπε.

Αυτός ο γάτος, λοιπόν, ήταν και ο λόγος που γιόρτασαν διπλά την ημέρα, καθώς μέσα από την ανάρτησή της άφησε να εννοηθεί πως ήρθε ως δώρο για τα 57α γενέθλιά της.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η Νατάσα κρατάει στην αγκαλιά της το κατοικίδιο ζωάκι τους και γράφει στη λεζάντα: «Η οικογένεια μας μεγαλώνει. Φέτος, μαζί με τα γενέθλια μου, γιορτάζουμε και έναν χρόνο από τον ερχομό του Πέπε».

Δείτε τη φωτογραφία:

Την ανάρτηση έκανε στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

H Νατάσα Παζαΐτη είναι γενική χειρουργός, χειρουργός Μαστού, ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού.