Όσο αγαπούσε τη μόδα άλλο τόσο αγαπούσε και τις γυναίκες, και -παρά τα 83 του χρόνια- εξακολουθούσε να γοητεύει το γυναικείο φύλο.

Ο λόγος για τον αείμνηστο σχεδιαστή Ρομπέρτο Καβάλι που έφυγε χθες από τη ζωή και που έως το τέλος διατηρούσε σχέση με το πρώην μοντέλο του Playboy, την κατά 45 χρόνια μικρότερή του Σάντρα Νίλσον.

Ποια είναι η Σάντρα Νίλσον;

Η Σάντρα ήταν η Playmate of the Month του περιοδικού Playboy τον Ιανουάριο του 2008. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2014, γνώρισε τον Ρομπέρτο και έμεινε στο πλευρό του ως το τέλος.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy τον Ιανουάριο του 2008 με την «Playmate of the Month» Σάντρα Νίλσον

Το μοντέλο με καταγωγή από τη Σουηδία, και κατά 45 χρόνια μικρότερη του διάσημου σχεδιαστή μόδας, ήταν η γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του εδώ και μία 10ετία και που πριν από περίπου ένα χρόνο του χάρισε το έκτο του παιδί και «καρπό» του έρωτά τους.

Αυτό ήταν το 6ο παιδί του διάσημου σχεδιαστή μόδας, το οποίο ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2023. Είναι αγοράκι και το ζευγάρι που έδωσε το όνομα Τζόρτζιο, όπως έλεγαν και τον πατέρα του Ρομπέρτο.

Ο γιος που απέκτησε με τη Νίλσον πήρε το όνομα του πατέρα του Ιταλού σχεδιαστή, τον οποίο είχαν εκτελέσει οι Ναζί στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στις 4 Ιουλίου του 1944 στη λεγόμενη σφαγή της Cavriglia, όταν ο Ρομπέρτο ήταν μόλις τεσσάρων ετών, όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Ρομπέρτο Καβάλι είχε παντρευτεί δύο φορές. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε δύο παιδιά και έκανε άλλα τρία παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του. Το τελευταίο ήταν με την Σάντρα Νίλσον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ρομπέρτο είχε αγοράσει στην αγαπημένη του ένα ιδιωτικό νησί στη Σουηδία το 2015.