Με αφορμή τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, τα νεοεκλεγέντα μέλη του είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν σε γνωστό στέκι στο Θησείο, με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας και μέλος του ΔΣ Χρήστου Τεντόμα.

Το «μενού», εκτός από καλό φαγητό, είχε έντονο αυτοδιοικητικό χαρακτήρα παρουσία και του προέδρου της Ένωσης Λάζαρου Κυρίζογλου. Οι αυτοδιοικητικοί συζήτησαν επίσης τα τεκταινόμενα στην κεντρική πολιτική σκηνή με επίκεντρο τις επερχόμενες ευρωεκλογές καθώς και τις εξελίξεις σε θέματα που τους αφορούν ανά την Ελλάδα.

Εκτός από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον Χρήστο Τεντόμα, το παρών έδωσαν οι Γιώργος Παπαναστασίου, Λευτέρης Ραβιόλος, Βασίλης Τσιάκος, Φίλιππος Αναστασιάδης, Ηλίας Αποστολόπουλος, Αλέξιος Καστρινός, Στάθης Κούλης, Δημήτρης Καφαντάρης, Βαγγέλης Μπαρμπάκος, Μιχάλης Καραμαλάκης, Δημήτρης Τζιαχρήστας, Γιάννης Μουράτογλου καθώς και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκος Σουλιώτης και ο νομικός σύμβουλος της ΚΕΔΕ Αντώνης Γυφτόπουλος.

Οι «γαλάζιοι» έδωσαν την υπόσχεση για άμεση συνάντηση και πάλι ευχαριστώντας τον οικοδεσπότη τους στην Αθήνα Χρήστο Τεντόμα.