Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς», με τους γιατρούς του να μην έχουν προχωρήσει ακόμα σε αποσωλήνωση.

«Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

Τα 8 κρίσιμα λεπτά

Υπενθυμίζεται πως ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας έπαθε έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις πρόβες του J2US στο νοσοκομείο.

«Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις.

Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.