Μόνο αλλοπρόσαλλη μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά του καθηγητή που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτρια στο σχολείο του.

Ο καθηγητής το έριξε στο… τραγούδι σε δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο, ενώ ενδιάμεσα από το σόου στις κάμερες δήλωσε αθώος.

Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη, με τον όρο να μην πλησιάζει το Λύκειο και, όπως θα δείτε, δήλωσε αθώος και θύμα σκευωρίας.

Όταν βγήκε από το δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης αφού οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον ρωτούν για την υπόθεση, εκείνος προχώρησε σε ένα ανεπανάληπτο σόου τραγουδώντας.

Την ώρα που έφτανε στο δικαστήριο, ο καθηγητής είπε, μεταξύ άλλων: «Ήρθα εδώ να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο, απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας». «Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή», προσέθεσε.

Είχε πάει στο σχολείο ντυμένος… νίντζα

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τις καταγγελίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπαιδευτικός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/4) στο προαύλιο του Γυμνασίου στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί φέρεται να προσπάθησε επανειλημμένα να πλησιάσει τη 16χρονη μαθήτρια, η οποία, εμφανώς τρομαγμένη, ενημέρωσε τη διευθύντρια για το συμβάν.

Σύμφωνα με το Mega, αμέσως ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά ένα περιπολικό έσπευσε στο σχολείο, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν πως ο εν λόγω καθηγητής περιφέρεται στο προαύλιο.

Τότε, ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας της υπηρεσίας, για απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς η μαθήτρια υποστήριξε ότι σε συστηματική βάση παρενοχλούνταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ενώ επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το ανήλικο κορίτσι, ο καθηγητής από τον Δεκέμβριο του 2023 ως και τον Μάρτιο του 2024 τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Χαρακτηριστικές της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του καθηγητή είναι οι μαρτυρίες πως πήγαινε στο μάθημα με διάφορες αμφιέσεις, ενώ μία φορά είχε ντυθεί… νίντζα.