Τελειωμό φαίνεται να μην έχει το ξόδεμα εκατομμυρίων του Τζεφ Μπέζος στη νότια Φλόριντα.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon έχει καταβάλει το τεράστιο ποσό των 90 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να αγοράσει την τρίτη παραθαλάσσια έπαυλή του στο πολυπόθητο νησί Indian Creek της αμερικανικής πολιτείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, ο Μπέζος, ο οποίος πρόσφατα κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατάταξη του Forbes για τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, θα ζήσει στην έπαυλη των έξι υπνοδωματίων ενώ θα γίνονται εργασίες στα δύο άλλα ακίνητα που αγόρασε προηγουμένως.

Σύμφωνα με στοιχεία τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα του δισεκατομμυριούχου άντρα πουλήθηκαν για τελευταία φορά το 1998 για μόλις 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το Real Deal ανέφερε ότι η έκταση περίπου δύο στρεμμάτων χτίστηκε αρχικά το 1956 και αργότερα επεκτάθηκε το 1986 και για άλλη μια φορά το 2014. Συνολικά, το ακίνητο διαθέτει μια πισίνα, μια αποβάθρα για σκάφη στον κόλπο Biscayne και 10.000 τετραγωνικά μέτρα ζωτικού χώρου.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon ανακοίνωσε ότι μετακομίζει επίσημα από το Σιάτλ στο Μαϊάμι, σημειώνοντας ότι ήθελε να είναι πιο κοντά στους γονείς του και την αρραβωνιαστικιά του, Lauren Sanchez.

«Έχω ζήσει στο Σιάτλ περισσότερο από ό,τι έχω ζήσει οπουδήποτε αλλού και έχω τόσες πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις εδώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Όσο συναρπαστική κι αν είναι η κίνηση, είναι μια συναισθηματική απόφαση για μένα. Σιάτλ, θα έχεις πάντα ένα κομμάτι από την καρδιά μου».

Ο Μπέζος κατέχει τώρα τρία από τα περίπου 40 σπίτια στο νησί των 300 στρεμμάτων, αξίας περίπου 237 εκατομμυρίων δολαρίων.

Άλλοι διάσημοι που κατοικούν στο Indian Creek περιλαμβάνουν τον Tom Brady, τον Jared Kushner και την Ivanka Trump και τον επενδυτή Carl Icahn. Η κοινότητα, η οποία συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μέσω μιας μικρής γέφυρας, διαθέτει ιδιωτικό γήπεδο γκολφ 18 οπών και οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στο εξοχικό κλαμπ.