Τα δικά της βιώματα από τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη του Σασμού, καθώς και την παρενόχληση που είχε βιώσει περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μάγισσα» Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η μάρτυρας απευθυνόμενη στους δικαστές επισήμανε ότι για την εκδικαζόμενη υπόθεση δεν γνωρίζει να καταθέσει κάτι αλλά μετέφερε την προσωπική της εμπειρία.

«Το 2005 δουλεύαμε στη σειρά «Ερωτας». Έχει ένα έντονο, οξύθυμο, σεξιστικό χαρακτήρα. Σε ένα γύρισμα ήθελε να μετακινηθώ λίγα εκατοστά πιο μακριά. Αντί να μου ζητήσει να μετακινηθώ ή να με πιάσει από το χέρι, μου έπιασε τα οπίσθια για να το κάνει. Ήταν ένα πιάσιμο σεξουαλικό, καταλαβαίνω ως γυναίκα. Αντέδρασα και φώναξα. Ταράχτηκα περισσότερο επειδή είπε «πως κάνεις έτσι; Ένα πατρικό χάδι ήταν». Εγώ έχω μια υπέροχη σχέση με τον μπαμπά μου και δεν μου έχει πιάσει ποτέ τα οπίσθια» είπε η μάρτυρας η οποία εξήγησε ότι ένιωσε ηθικά υποχρεωμένη να εμφανιστεί να καταθέσει στη δίκη .

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα»

Εισαγγελέας: Πως συνδέεται μια στιγμιαία θωπεία με μια πράξη βιασμού; Πως πάει κάποιος από τη μια πίστα στην άλλη;

Μάρτυρας: Δεν έπεσα από τα σύννεφα είπα. Δεν ξέρω πως από το ένα φτάνεις στο άλλο.

Εισαγγελέας: Οποιος θωπεύει είναι εν δυνάμει βιαστής;

Μάρτυρας: Δεν είπα αυτό. Εγώ πάντως ένιωσα σαν βιασμένη.

Περνώντας από το χθες στο σήμερα η μάρτυρας πρόσθεσε ότι δέκα χρόνια μετά το περιστατικό είχε δεχτεί «σχεδόν απειλητικό» τηλεφώνημα από τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη ο οποίος ζητούσε να σταματήσει να μιλάει για την εμπειρία της.