Δεν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για την Τετάρτη 27 Μαρτίου υπουργικό συμβούλιο λόγω της πρότασης δυσπιστίας που θα κατατεθεί από την αντιπολίτευση, όπως ανέφερε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα, εφόσον η πρόταση δυσπιστίας, που θα κατατεθεί σήμερα Τρίτη, δεν γίνει αποδεκτή από την πλειοψηφία του κοινοβουλίου.

Κατά την ενημέρωση ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως τα επιχειρήματα της κυβέρνησης είναι συντριπτικά και τόνισε ότι θα πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. «Ας είναι μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο εύκολα διακινούνται ψέματα. Ας αφήσουμε τους Δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους, δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι γίνεται συνειδητά υπονομευτής του πολιτεύματος και τόνισε ότι «περνά σε άλλη πίστα και από την πολιτική γελοιοποίηση γίνεται υπονομευτής του πολιτεύματος. «Θεωρώ πως αυτές οι δηλώσεις δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.