Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά μόλις έγινε επίσημη αλλαγή στο site της βασιλικής οικογένειας για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ενώ προηγουμένως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν ξεχωριστές σελίδες, το βιογραφικό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έγινε κοινό στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας κάτω από τους τίτλους τους δούκας και δούκισσα του Σάσεξ.

«Όπως ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Windsor, στις 19 Μαΐου 2018 και έχουν δύο παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι του Σάσεξ και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ του Σάσεξ» σημειώνεται στο κοινό πλέον βιογραφικό τους σημείωμα.

Η σελίδα τους χωρίζεται με μεσότιτλους και ξεκινά με το σύντομο βιογραφικό του πρίγκιπα Χάρι, ενώ ακολουθεί το βιογραφικό της Μέγκαν Μαρκλ, οι τίτλοι τους και οι επίσημες ανακοινώσεις. «Πληροφορίες για το πρόσφατο έργο του δούκα του Σάσεξ και της δούκισσας του Σάσεξ μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο site τους sussex.com» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Τα bios για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Στο βιογραφικό του πρίγκιπα Χάρι τονίζεται η εργασία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και η δημιουργία των Invictus Games, ενώ σε αυτό της Μέγκαν Μαρκλ τονίζεται η καριέρα της ως ηθοποιός και συγκεκριμένα η συμμετοχή της στη σειρά Suits και το lifestyle website που διαχειριζόταν με το όνομα The Tig.

Πριν από την αλλαγή στο site της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν μεγαλύτερες βιογραφίες σε ξεχωριστές σελίδες. Στο προφίλ μάλιστα του πρίγκιπα Χάρι υπήρχε ένα σημείο με μεσότιτλο «Υποστηρίζοντας τον μονάρχη».

Η κίνηση να συνδυαστούν τα προφίλ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται ένα μήνα αφότου το λαμπερό ζευγάρι κυκλοφόρησε έναν νέο ιστότοπο, το Sussex.com. Η αρχική σελίδα του ιστότοπου τους παρουσίαζε μια φωτογραφία του ζευγαριού και έγραφε «Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Όταν οι επισκέπτες πατούσαν το κουμπί «μάθετε περισσότερα» εμφανιζόταν ένα άλλο μήνυμα.

«Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, διαμορφώνει το μέλλον μέσω των επιχειρήσεων και της φιλανθρωπίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.