O Κώστας Σλούκας είναι ένα από τα πρόσωπα των ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και ο βασικός λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με τα ερυθρόλευκα.

Ο Έλληνας γκαρντ αποδοκιμάζεται κάθε φορά έντονα στο ΣΕΦ, όμως στο ματς για τη Euroleague είχε κι εκείνος μια αντίδραση που ξεσήκωσε τον κόσμο των γηπεδούχων και έκανε ακόμη και τον Κώστα Παπανικολάου να απαντήσει.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, 2 λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου πήρε την μπάλα και εκτέλεσε τρίποντο από την κορυφή, γράφοντας το 25-30. Σε εκείνο το σημείο, γυρίζοντας στην άμυνα έβγαλε την γλώσσα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της εξέδρας που αποδοκίμασε έντονα.

Τη δική του απάντηση όμως έδωσε άμεσα ο πρώην συμπαίκτης του και φίλους του Σλούκα, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος στην επόμενη φάση πήρε την ευθύνη για την επίθεση και απάντησε με τον ίδιο τρόπο, πετυχαίνοντας τρίποντο που έκανε το σκορ 28-30.

Η αντίδραση του «Παπ» ήταν μια χειρονομία-απάντηση στον Σλούκα, θέλοντας έτσι να… κόψει την όρεξη των αντιπάλων του και του Έλληνα γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Μετά το ματς στις δηλώσεις του ο «Παπ» τόνισε ότι: «Είναι μέσα στην ένταση του παιχνιδιού. Ο Κώστας έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο και πανηγύρισε, εγώ με τη σειρά μου ήθελα να δείξω ότι εδώ είμαστε εμείς, εδώ παίζουμε εμείς και δεν δεχόμαστε από κανέναν να κάνει το οτιδήποτε. Αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα της έκφρασής του στο παρκέ. Κι εγώ το ίδιο».

Δείτε τι έκανε ο Σλούκας:

Η απάντηση του «Παπ»