Απίστευτη ταλαιπωρία βίωσε μια εγκυμονούσα που αναγκάστηκε να δώσει χιλιάδες ευρώ στον οδοντρίατρο για να βγάλει τα περισσότερα δόντια της και να φορέσει μασέλα. Η ιστορία της 37χρονης Samantha Cox ξεκινάει από πολύ πάλια, πριν μείνει έγκυος.

Είχε αδύναμα δόντια λόγω δυσαπορρόφησης, μιας πάθησης που εμποδίσει τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές να απορροφηθούν σωστά, με αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα στο σμάλτο των δοντιών. Έτσι, κατά καιρούς τα δόντια της ερεθίζονταν και βίωνε έντονους πόνους, που δεν επέτρεπαν να φάει ή και ορισμένες περιπτώσεις να κοιμηθεί.

Έβαλε μασέλα και ξόδεψε χιλιάδες στον οδοντίατρο

Όμως, το πρόβλημα εντάθηκε μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, με αποτέλεσμα να επισκέπτεται περισσότερες φορές τον οδοντίατρο, παρά τον γυναικολόγο της.

Σύμφωνα με την The Sun, η εγκυμοσύνη αποδυνάμωσε τα δόντια της και σε πρώτη φάση προσπάθησε να αντικαταστήσει τα χαλασμένα , όμως μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της, το στοματικό πρόβλημα επιδεινώθηκε και ο οδοντίατρος πρότεινε τη μασέλα.

Συνολικά, ξόδεψε περισσότερα από 5.000 ευρώ και αφαίρεσε 23 δόντια, όμως πλέον απέκτησε το χαμόγελο της ξανά, όπως ανέφερε. «Δεν τρέπομαι να κυκλοφορήσω, ούτε αντιμετωπίζω αφόρητους πόνους. Επιτέλους, μπορώ να χαμογελάσω ξανά», είπε χαρακτηριστικά η Samantha Cox.

@sammylou1029 Replying to @vandonkannie good morning! But seriously- whats even IN the ocean 😳😳#vibe #fyp #ope #fypシ #toothless #gummygame #dentures #tammytheteeth #dentureduchess #denturedarling #denturesatayoungage #denturegang #help #ocean #oceangate #help #support ♬ original sound – Sammy Lou