Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) στο Μενίδι, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του και ένα ακόμη άτομο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, καθώς ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο ατόμων.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, που μίλησε στο T-LIVE, του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δυο νεαρών.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

«Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», ανέφερε σοκαρισμένος για το τροχαίο στη λεωφόρο Δεκελείας,  ζητώντας παράλληλα να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα.

Το βίντεο – ντοκουμέντο της εκπομπής, δείχνει πως ένα όχημα περνάει από STOP. Τότε το όχημα του τραγουδιστή κάνει ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι, φαίνεται το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου να χτυπά πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε», ανέφερε άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Σε ένα δεύτερο βίντεο φαίνονται να βγαίνουν από το αυτοκίνητό δυο άτομα λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο και στη στη συνέχεια να φεύγουν.