Άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι το βράδυ της Παρασκευής (8/3) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και βρίσκεται στο νοσοκομείο «σε σοβαρή κατάσταση».

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 22:00, έξω από καφετέρια με ναργιλέδες, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας. Ο άνδρας διακομίστηκε ζωντανός στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με αναφορές, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Είναι αλλοδαπός και το τραύμα που φέρει στο κεφάλι προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο. Στο σημείο όπου έγινε η επίθεση, έχουν μεταβεί και διεξάγουν έρευνα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αρχικά, οι μηχανές του ΕΚΑΒ που έφτασαν πρώτες στο σημείο τον σταθεροποιήσαν και στην συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε εν ζωή στο νοσοκομείο.

Διασωληνώθηκε ο τραυματίας

Κατά της τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, ο τραυματίας διασωληνώθηκε. Φέρει βαρύ τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Μεταξύ άλλων, οι Αρχές εξετάζουν εάν συνέβη κάτι εντός του μαγαζιού, προτού προκύψει η τραυματισμός του άνδρα από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, στον άνδρα έγινε επίθεση από ομάδα ατόμων, με την Ελληνική Αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη των εν λόγω δραστών. Η επίθεση λέγεται ότι έγινε στις 21:50 και ότι ο κατάσταση της υγείας του τραυματία είναι κρίσιμη.

Βίντεο-ντοκουμέντο της ΕΡΤ: