Ξέσπασε η σύζυγος του αδικοχαμένου γιατρού που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα, από τον πεθερό του και πατέρα της. Η μητέρα δύο παιδιών, έκανε λόγο για δολοφονία από δύο δράστες που «θέλουν να αποκαλούνται «γονείς” μου» σημειώνοντας πως μετά τον φόνο, προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του.

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά, αμαυρώνοντας τη μνήμη του. Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό. Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας» δήλωσε.

Η σύζυγος του θύματος αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τα παιδιά της, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα δουν ξανά τον πατέρα τους.

«Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα “γιατί”. Δεν έχω όμως απάντηση που θα τα ηρεμήσει. Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν μπαμπά και παραπονιούνται και κλαίνε λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν αυτή τη λέξη» σχολίασε.

Ξέσπασε εναντίον της μητέρας της

Στη συνέχεια επιτέθηκε στην μητέρα της, κάνοντας λόγο για απάθεια, ενώ επιβεβαίωσε την δήλωση μάρτυρα ότι την άκουσε να λέει στον σύζυγό της να πυροβολήσει τον γαμπρό του.

«Κατέστρεψαν τρεις οικογένειες κι αυτή πήρε τηλέφωνο τον αδελφό μου γιατί ήθελε τα καλλυντικούλια της. Εμένα στα αυτιά μου θα αντηχούν πάντα τα λόγια της μάνας μου, που φώναζε “ρίξτου, ρίξτου” και οι πυροβολισμοί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο