Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν όσα πέρασε η 32χρονη στα χέρια του συζύγου της στο Άργος.

Η γυναίκα έζησε έναν εφιάλτη, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 34χρονο μέσα στο σπίτι τους και ενώ ήταν παρόντα τα ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης φέρεται να είναι πρώην χρήστης ουσιών και να μεγάλωσε σε κακοποιητικό περιβάλλον.

Όσο για την 32χρονη, όλοι μιλούν για μια κοπέλα ήσυχη, που τελευταία δεν δούλευε και φρόντιζε τα δύο μικρά παιδιά τους.

Την περασμένη εβδομάδα ο 34χρονος της επιτέθηκε με μανία, χτυπώντας την με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη.

Η γυναίκα κατέρρευσε και τότε ο δράστης, ζήτησε τη βοήθεια φιλικού του προσώπου και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Πλέον, η 32χρονη έχει φύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της και να βρίσκεται στο πατρικό της, προσπαθώντας να αναρρώσει.

«Θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω»

Η ίδια μιλώντας στο Live News, αποκαλύπτει ότι ο σύζυγός της ήταν κακοποιητικός απέναντί της από το 2018.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την μεταφέρει στον Ισθμό της Κορίνθου, απειλώντας την να την πετάξει στο νερό.

Οι περιγραφές της σοκάρουν. Όπως λέει, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν κλειδωμένη στο σπίτι της, αποκομμένη από κάθε επικοινωνία με τον περίγυρό της.

Αποκορύφωμα ήταν η βάναυση επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής (1/3). Ο 34χρονος την κλείδωσε στην τουαλέτα του σπιτιού τους και προχώρησε σε βασανιστήρια που ξεπερνούν κάθε όριο.

«Πονάω ολόκληρη. Πονάει όλο το κορμί και το κεφάλι μου. Δύο εβδομάδες με είχε στο σπίτι, ούτε να βγω έξω ούτε να επικοινωνήσω με τους δικούς μου. Μου είχε σπάσει το κινητό. Μου λέει “θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω”», αναφέρει αρχικά η γυναίκα.

«Στις 03:00 με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω. Με πιάνει και μου λέει “σήκω, πήγαινε στο μπάνιο. Δεν θα βγάλεις άχνα”. Πήρε μαζί του το μαχαίρι και δύο μαξιλαροθήκες. Με σκέπασε με τη μία σε ολόκληρο το κεφάλι και άρχισε να με πνίγει, είχε και το μαχαίρι στο λαιμό μου. Πήρε την άλλη μαξιλαροθήκη, τη βούτηξε στην λεκάνη και μου την έβαλε στο στόμα», συμπληρώνει.

Και προσθέτει: «Με κοπάναγε στον καθρέφτη και έλεγε “κοίτα πώς είσαι”. Με κοπάνησε με το σίδερο. Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, υγρό πλυντηρίου, κρεμοσάπουνο, χλωρίνη… Είχε βουτήξει το ψωμί στην χλωρίνη και στο νερό».

Στη συνέχεια, ο 34χρονος της σκίζει όλα τα ρούχα και την βάζει στην μπανιέρα, προκειμένου να πλυθεί και να μην πάθει εγκαύματα.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή»

O 34χρονος το πρωί της Τρίτης (5/3) οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αφού απολογήθηκε, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Η σε βάρος του δικογραφία αφορά σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς συναίνεση παθούσας, με άλλο τρόπο από βιασμό.

Μετά την απόφαση της προφυλάκισής του η 32χρονη και η οικογένειά της ζητάνε να μείνει μέσα στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκανα υπομονή για τα παιδιά μου», λέει στο MEGA η 32χρονη.

Μάρτυρας στο περιστατικό, που προκαλεί φρίκη, ήταν ο γιος της γυναίκας, ο οποίος όταν ρώτησε εάν ο μπαμπάς του την χτύπησε, ο 34χρονος του απάντησε πως καθάριζαν το μπάνιο.

«Ήταν, λέει, σαν μάθημά μού», εξομολογείται η 32χρονη, συμπληρώνοντας πως αργότερα, όταν την μετέφερε στο νοσοκομείο, έπαιζε θέατρο ότι την νοιάζεται.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή», καταλήγει η 32χρονη, τονίζοντας πως πρωταρχικό μέλημά της είναι να ηρεμήσει εκείνη, τα παιδιά και η οικογένειά της.